Vrouw rent gillend weg na verkeersongeval in Zwolle

video & updateEen automobiliste is vannacht in Zwolle na een aanrijding gillend weggerend. De politie zocht vergeefs naar haar. 

Het ongeval vond plaats op de Middelweg in Zwolle. Rond kwart voor vier vloog ze uit de bocht en ramde ze een verkeerslicht voor fietsers. 

Volgens ooggetuigen rende ze gillend de bosjes in en verdween ze uit zicht. De vrouw had wel haar autosleutels meegenomen. UPDATE: Het blijkt te gaan om een lease-auto, laat de politie weten. Wellicht dat de bestuurster via de leasemaatschappij op te sporen is. Dat is op dit moment nog niet zeker, meldt de politie.

Een speurhond van de politie en agenten in meerdere auto’s probeerden haar te vinden, maar dat lukte niet. De politie heeft haar niet meer aangetroffen, laat de wijkagent weten. 

Volledig scherm
De auto raakte flink beschadigd. © NewsUnited/Stefan Verkerk
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Wilde je thuis werken maar mocht dat niet? Dit zegt het arbeidsrecht

    Wilde je thuis werken maar mocht dat niet? Dit zegt het arbeids­recht

    Pascal Besselink is jurist en gespecialiseerd in vraagstukken over ‘arbeidsrecht en sneeuw’. Hij werkt voor DAS en krijgt op sneeuwvolle dagen – zoals deze dinsdag – prompt vragen uit gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle. ,,Zowel werkgevers als werknemers bellen mij om te vragen wat het arbeidsrecht zegt, als er sneeuw ligt.’’ Dé vraag die wordt gesteld: kan een werknemer eisen dat hij thuis werkt?