Vrouw rent gillend weg na verkeersongeval in Zwolle

video & updateEen automobiliste is vannacht in Zwolle na een aanrijding gillend weggerend. De politie zocht vergeefs naar haar. 

Het ongeval vond plaats op de Middelweg in Zwolle. Rond kwart voor vier vloog ze uit de bocht en ramde ze een verkeerslicht voor fietsers. 

Volgens ooggetuigen rende ze gillend de bosjes in en verdween ze uit zicht. De vrouw had wel haar autosleutels meegenomen. UPDATE: Het blijkt te gaan om een lease-auto, laat de politie weten. Wellicht dat de bestuurster via de leasemaatschappij op te sporen is. Dat is op dit moment nog niet zeker, meldt de politie.

Een speurhond van de politie en agenten in meerdere auto’s probeerden haar te vinden, maar dat lukte niet. De politie heeft haar niet meer aangetroffen, laat de wijkagent weten. 

Volledig scherm
De auto raakte flink beschadigd. © NewsUnited/Stefan Verkerk
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Isala-verpleegkundige Rebecca raakt gevoelige snaar met ode aan politie: ‘Ze weten dat het leven klote kan zijn’

    Isa­la-verpleeg­kun­di­ge Rebecca raakt gevoelige snaar met ode aan politie: ‘Ze weten dat het leven klote kan zijn’

    Ook Rebecca Hoekstra Andringa is wel eens boos op de politie. ‘Agenten, laten we eerlijk zijn, ik ben er niet altijd dikke maten mee’, postte de verpleegkundige van Isala vanavond op haar Facebook-pagina. Maar ze heeft tegelijk mateloos respect voor het werk dat de mannen en vrouwen in het blauw uitvoeren. Haar lofzang kreeg dankzij de politie in Zwolle razendsnel een breed podium op social media.