Volledig scherm
De ring en de mat. © Tabonon

Wereldkampioenen bij opening nieuwe sportschool Tabonon in Zwolle

Sportschool Tabonon opent zaterdag 23 maart een nieuwe vestiging aan de Branderweg in Westenholte. Het bedrijf heeft nog twee scholen in Zwolle en Raalte. Burgemeester Henk Jan Meijer verricht de opening. Ook wereldkampioenen Andy Souwer en Oliver Geddes zijn daarbij.

Tabonon West biedt in Westenholte de sporten kickboksen & Mixed Material Arts (MMA). Om de opening te vieren zijn er seminars van wereldkampioen kickboksen Andy Souwer en wereldkampioen Braziliaans jiu-jitsu Oliver Geddes. Dat programma begint om 8.30 uur en duurt de hele ochtend. 

Meijer komt de school om 12.00 uur openen. De rest van de dag zijn er allerlei activiteiten. Van schminken tot vuurspuwen. Ook kunnen bezoekers gratis kennismaken met het aanbod. ,,In rondes van drie kwartier kunnen zij proeven van kickboksen, krachttraining, personal training, MMA, worstelen en Braziliaans jiu-jitsu. Ook kinderen kunnen een aantal van deze sporten uitproberen,’’ aldus Tabonon in een persbericht. 

Kickboksen is de snelst groeiende sport van Nederland. Tabonon zegt de grootste kickboksschool van Oost-Nederland te zijn, op basis van de hoeveelheid lessen en het aantal trainers. 

Het programma duurt van 8.30 tot 15.30 uur. Meer informatie via https://tabonon.nl/

  1. Burgemeester en wethouders kijken ogen uit in Zwolle tijdens ‘tweedaagse’
    PREMIUM

    Burgemees­ter en wethouders kijken ogen uit in Zwolle tijdens ‘tweedaagse’

    Het voltallige college van burgemeester en wethouders van Zwolle is de afgelopen twee dagen kriskras door de stad gereden om allerlei initiatieven te bekijken. Deze ‘Tweedaagse van de Verbinding’ wordt drie keer per jaar gehouden. ,,De bezoeken liepen uiteen van een natuurlijke speelplaats waar kinderen van top tot teen onder de bagger zaten tot een fabriek die juist ontzettend schoon was’’, blikt Michiel van Willigen (ChristenUnie) terug.