Randy (links) en Caroline Knol zijn de ouders van Ximena. Zij maakte in 2018 een einde aan haar leven nadat ze een zelfdodingspoeder innam dat ze op internet had besteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Randy (links) en Caroline Knol zijn de ouders van Ximena. Zij maakte in 2018 een einde aan haar leven nadat ze een zelfdodingspoeder innam dat ze op internet had besteld. © Koen Verheijden

Zelfdodingspoeder Middel X blijkt gevaarlijk voor omstanders en hulpverleners

Het zelfdodingspoeder Middel X, dat Coöperatie Laatste Wil adviseert aan leden, levert direct gevaar op voor omstanders. Familieleden, vrienden en hulpverleners die als eerste ter plaatse komen kunnen zelf vergiftigd worden, bijvoorbeeld door reanimatie en contact met braaksel of speeksel: ,,Wees uiterst voorzichtig.”

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?