Bij het Esso-tankstation aan de Ceintuurbaan in Zwolle bleef een grijze auto staan na de steekpartij. De politie doet onderzoek.
Volledig scherm
Bij het Esso-tankstation aan de Ceintuurbaan in Zwolle bleef een grijze auto staan na de steekpartij. De politie doet onderzoek. © Stefan Verkerk

Zwollenaar blijft vastzitten vanwege nachtelijke steekpartij op Ceintuurbaan

De 26-jarige Zwollenaar die zondagochtend opgepakt werd vanwege een steekpartij in Zwolle, blijft nog vastzitten. De politie probeert ondertussen helderheid te krijgen over wat er precies gebeurd is  rond de kruising van de Meppelerstraatweg en de Ceintuurbaan. Bij de steekpartij raakte een 26-jarige man uit Hoogeveen gewond. 

0 reacties

  1. Net te weinig bewijs in oude verkrachtingszaak in Zwolle: OM vraagt vrijspraak
    PREMIUM

    Net te weinig bewijs in oude verkrach­tings­zaak in Zwolle: OM vraagt vrijspraak

    De beschuldiging tegen voormalig Zwollenaar B.P. (30) is heftig. Hij zou een vrouw in zijn woning in Zwolle hebben verkracht, en daarbij een vuurwapen in haar richting hebben gegooid, waardoor ze zich geïntimideerd heeft gevoeld. De grote vraag is of het zo gebeurd is. Voor de officier van justitie is het een dubbeltje op zijn kant wat het bewijs betreft. Wat hem betreft moet de man, die nu in Hardinxveld-Giessendam woont, worden vrijgesproken.