Volledig scherm
PREMIUM
Rob Bults (midden) ontving met zijn Zwolle Unlimited een Gold Award in de categorie Event Horeca. © Susan van Dijk

Zwols festival ontvangt Gold Award tijdens het Award Festival in Alkmaar: ‘Bevestiging dat we op de goede weg zijn’

Van 14 oktober tot en met 25 november kon er gestemd worden op horecagelegenheden in verschillende categorieën. Onder meer restaurants, cafetaria en broodjeszaken maakten kans op een felbegeerde Awards in hun provincie en in aantal categorieën zelfs per gemeente. Maandag 20 januari werden de prijzen uitgereikt op het Award Festival in Alkmaar. Zwolle Unlimited werd beloond met een Gold Award in de categorie Event Horeca.

Festival Zwolle Unlimited breidde dit jaar uit van drie naar vier dagen, vol verhalen, straattheater en muziek. Het festival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een beeldbepalend festival op het gebied van internationaal en nationaal verteltheater. Zo ziet de gemeente Zwolle dat ook. Ze noemt Zwolle Unlimited samen met het Stadsfestival één van de twee toonaangevende cultuurfestivals van de stad. Vorig jaar begon het festival met een avond vol muziek en eten op het Broerenkerkplein. 

  1. Geen extra maatregelen op Zwolse Vogelmarkt voor viruspreventie: ‘We controleren elk jaar streng’
    PREMIUM

    Geen extra maatrege­len op Zwolse Vogelmarkt voor viruspre­ven­tie: ‘We controle­ren elk jaar streng’

    De Zwolse Vogelmarkt treft geen extra maatregelen tegen ziekteverspreiding. De beurs is komend weekeinde in de IJsselhallen in Zwolle. De uitbraak van het coronavirus in China, op een markt waar ook dieren worden verhandeld, zorgt niet voor verscherping van de controle. ,,Wij voeren elk jaar strenge controles uit en hebben hoge hygiënestandaarden. Meer dan dat kunnen we niet doen.’’