De Zwolse Bas Tietema fietste met zijn kompanen Devin van der Wiel (links) en Josse Wester (rechts) al eens een eigen Ronde van Vlaanderen: nu zijn de mannen genomineerd voor een Televizier-Ster.
Volledig scherm
De Zwolse Bas Tietema fietste met zijn kompanen Devin van der Wiel (links) en Josse Wester (rechts) al eens een eigen Ronde van Vlaanderen: nu zijn de mannen genomineerd voor een Televizier-Ster. © Tour de Tietema

Zwolse Bas Tietema maakt kans op Televizier-prijs: Giro di Tietema genomineerd voor beste online serie

De bekende wielrenyoutuber uit Zwolle Bas Tietema maakt kans op een Televizier Ster. Dinsdagavond maakte de organisatie bekend dat Tour de Tietema het gaat opnemen tegen het Jachtseizoen van de jongens van StukTV en Linda’s Kankerverhaal van documentairemaker Linda Hakeboom.

  1. PEC Zwolle-verdediger laat personeel en investeerders sushizaken in de kou staan: ‘Tienduizenden euro’s schuld’
    PREMIUM

    PEC Zwol­le-verdediger laat personeel en investeer­ders sushizaken in de kou staan: ‘Tiendui­zen­den euro’s schuld’

    Personeelsleden krijgen maandenlang geen salaris en investeerders en de aannemer zeggen nog tienduizenden euro’s te krijgen van Sushi Roku uit Zwolle. Het bedrijf van PEC Zwolle-verdediger Sai van Wermeskerken en zijn compagnon heeft twee sushirestaurants. ,,Hier lusten de honden geen brood van’’, noemt de aannemer de situatie. Een aangifte wordt onderzocht.