Erik, Wilko en Dick van Munster (vlnr) voor het stadion van hun grote rivaal Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik, Wilko en Dick van Munster (vlnr) voor het stadion van hun grote rivaal Go Ahead Eagles. © Eigen foto

Zwolse broers gaan op één dag met PEC-poster op de foto bij alle eredivisiestadions: ‘Oppassen in Deventer’

foto'sDe 54-jarige Erik van Munster, PEC-fan in hart en nieren, bezocht samen met zijn broers Wilko (57) en Dick (52) op één dag alle eredivisie-stadions. Daarvoor zat het trio, dat zich bij alle achttien clubs liet vereeuwigen met een PEC-poster, in totaal 991 kilometer in de auto. ,,Zwaar? Nee, hoor. We hadden zoveel lol dat de dag is omgevlogen.”

0 reacties

 1. Vrouwen lastiggevallen, poep in bosjes, dealers: hekken om ‘drugsbank’ Zwolle moeten overlast stoppen
  PREMIUM

  Vrouwen lastigge­val­len, poep in bosjes, dealers: hekken om ‘drugsbank’ Zwolle moeten overlast stoppen

  Zo’n dertig daklozen, dealers en jongeren zorgen al wekenlang voor enorme overlast bij een bankje langs de stadsgracht in Zwolle, nabij de Sassenpoort. Buurtbewoners vermijden ’s avonds de achteringang van hun huis, kinderen durven niet meer buiten te spelen en een rondje door het park lopen is absoluut geen pretje meer. ,,Vrouwen worden geïntimideerd en vastgepakt, het moet écht stoppen.’’
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.