Zwolse prins carnaval Emile Ratelband laat zich arresteren na ‘ontvoeren’ zoontje

Update & VideoOok al wordt hij morgen gearresteerd, positiviteitsgoeroe Emile Ratelband verwacht vrijdag gewoon bij het carnaval in Zwolle te zijn. Ratelband is carnavalsprins van De Sassenbonkers. Morgen moet hij zich melden bij de politie voor verhoor, hij wordt verdacht van het ontvoeren van zijn 10-jarige zoontje Emilio.

Vorige week werd bekend dat tegen de 70-jarige positiviteitsexpert een Europees aanhoudingsbevel was uitgevaardigd omdat hij zijn 10-jarige zoontje, tegen de zin van Ratelbands ex-vrouw Moon, naar België had meegenomen. Ratelband beweert dat de moeder het kind mishandelt. In België zou het beter gaan met de jongen. Ratelband zelf woont tegenwoordig in het Belgische Kanne.

  1. Lichte stijging aantal corona-patiënten op Zwolse intensive care

    Lichte stijging aantal corona-patiënten op Zwolse intensive care

    Het aantal corona-patiënten op de intensive care in het Zwolse Isala is na een daling gisteren, vandaag toch weer gestegen. Het aantal staat nu op 40, terwijl dat woensdag er nog 34 waren. Op de cohort-verpleegafdelingen liggen nu twee dagen achtereen in totaal 47 corona-patiënten. Er zijn daarnaast nog 15 patiënten opgenomen die vermoedelijk corona-besmet zijn. Het totaal aantal corona-patiënten in het Zwolse ziekenhuis schommelt al een aantal dagen rond de negentig.