Volledig scherm
Typhoon werkt aan een nieuwe plaat. © FERDY DAMMAN

Zwolse rapper Typhoon komt in lente met nieuwe plaat

Volgend jaar aan het eind van de lente komt de nieuwe plaat uit van Typhoon. In een video op Instagram beantwoordt de Zwolse muzikant vragen van zijn fans. Meer over zijn plaat vertelt hij nog niet. Maar hij deelt nog wel wat pikante informatie...

De 34-jarige Glenn de Randamie, zoals de rapper eigenlijk heet, trad dit weekend op in Lichtenvoorde op de Zwarte Cross. Op zijn Instagram account laat hij backstagebeelden zien van zijn optreden.

Ook beantwoordt Typhoon vragen van zijn fans. Op de  vraag wanneer zijn volgende plaat uitkomt, zegt hij: ‘Mijn volgende plaat komt volgende jaar, ik denk eind lente.’ Daarnaast zegt hij ook dat als hij zou mogen kiezen met wie hij mag samenwerken, dat de Amerikaanse soulzanger D’Angelo zou zijn.

Geen seks

En dan de pikante info.... Typhoon vertelt dat ‘Surfen’ een liedje is over seks. Een fan vraagt de muzikant wat de zin ‘Windstil is niet veel als je surfen wil’ betekent. ,,Ik kan er iets heel moois van maken, maar eigenlijk gaat het over het ontbreken van seks in je relatie. Ken je dat?’’, lacht Typhoon.