Volledig scherm
Aangeleverde foto door Staatsloterij © Staatsloterij

Zwolse winst in Staatsloterij: twee keer 100.000 euro voor de gelukkige loterijspelers

Twee geluksvogels zullen een gat in de lucht hebben gesprongen toen ze hoorden dat ze een prijs in de Staatsloterij hadden gewonnen. Zij mogen zich binnenkort eigenaar van 100.000 euro -belastingvrij- noemen.

De ene Zwollenaar speelde met een online lot, de andere winnaar had zijn lot in de Jumbo supermarkt aan de Assendorperstraat gekocht. Die laatste moet naar het hoofdkantoor van Staatsloterij komen om de prijs in ontvangst te nemen, de internetspeler krijgt het op zijn bankrekening bijgeschreven.

Wie de gelukkige winnaars zijn is niet bekend, de Staatsloterij maakt die gegevens niet bekend.

De Jackpot viel niet bij de trekking van 10 augustus 2019. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van september op 26,3 miljoen euro belastingvrij.

  1. Opschudding om glazenwassers in Zwolle: ‘Nieuwe bedrijfsnaam, alles in orde’
    PREMIUM

    Opschud­ding om glazenwas­sers in Zwolle: ‘Nieuwe bedrijfs­naam, alles in orde’

    Het zal je gebeuren. Staan er ineens twee onbekende glazenwassers je ramen te lappen, terwijl je daar niet om hebt gevraagd. Meerdere straten in Assendorp en de Pierik in Zwolle stonden maandag in rep en roer om de onbekende schoonmakers. De politie rukte drie keer uit. Uiteindelijk lijkt het te gaan om een misverstand: de ‘vaste’ glazenwasser is overgenomen. ,,Goed dat mensen alert zijn en ons tippen’’, zegt de politie.